آشپزی ایرانی

طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی

mahi_sokhari
نویسنده parastoo rabiei

ماهی سوخاری انگشتی

نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی سوخاری انگشتی:

۱- از فیله ی ماهی حلوا استفاده کنید. پوست ماهی را هم جدا کنید. فیله ها را به شکل نوارهای باریک (انگشتی) برش دهید.
۲- تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید.amoozesh-mahi-sokhari

مواد اولیه :

تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
فلفل پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۲ مشت
نمک قدری
آرد ۵۰ گرم
روغن زیتون به میزان لازم
فیله ماهی ۴۵۰ گرمfile-mahi

دستورالعمل :

۱- از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را کمی چرب کنید.
۲- به آرد کمی نمک بزنید و آن را در بشقاب بریزید.
۳- فلفل پاپریکا را با آرد سوخاری ترکیب کنید و در بشقابی دیگر بریزید.
۴- تکه های ماهی را ابتدا در ترکیب آرد، سپس در تخم مرغ زده شده و بعد در ترکیب آرد سوخاری بزنید و روی آن ها را خوب با آرد سوخاری بپوشانید.pokht-mahi-sokhari
۵- سپس آن ها را در سینی فر چرب شده بچینید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا طلایی شوند، در فر قرار دهید.
۶- ماهی ها را با سس مورد علاقه تان مانند سس کچاب میل کنید.mahi-sokhari

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment