نکته ها و ترفند های آشپزی

3 نكته در مورد رب گوجه فرنگی که شاید بهتر است بدانید

tomato paste
نویسنده ashpazi

3 نكته در مورد رب گوجه فرنگی که شاید بهتر است بدانید

tomato paste

tomato paste

1- متأسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد كردن گوجه برای درست كردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. در صورتی كه این كار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است . در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.

2- برای اینكه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.

3- روی ظرف رب ، كمی روغن آب شده بریزید تا دیگر كپك نزند.

دانشنامه تصویری فارسی

About the author

ashpazi

Leave a Comment