کیک ها و شیرینی ها

کیک پودینگ مارمالاد ، میان وعده ای لذیذ

cake-pooding-marmalad
نویسنده parastoo rabiei

کیک پودینگ مارمالاد ،به راحتی با مواد قابل دسترس تهیه می شود و بسیار خوشمزه و مقوی است.این کیک به عنوان صبحانه و عصرانه میل می شود و برای کودکان خیلی لذیذ و اشتها آور است.
amoozesh-cake-pooding-marmalad
 ‏نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک پودینگ مارمالاد:

۱- به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
۲- پوست پرتقال را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

 مواد اولیه :

کره ۲۵۰ گرم
شکر ۷۵ گرم
شکر قهوه ای ۷۵ گرمpokht-cake-pooding-marmalad
مارمالاد پرتقال ۲۲۵ گرمmarahel-pokht-cake-marmalad
آرد ۲۲۵ گرم
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۴ عدد
پرتقال ۱ عدد

دستورالعمل :

۱- فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب مربع ۲۴ سانتی متری را با کره چرب کنید.
۲- ۷۵ گرم از مارمالاد و نصف آب پرتقال را برای تهیه رویه در قابلمه ی کوچکی بریزید و کنار بگذارید.amoozesh_pokht_cake
۳- در کاسه ای کره و شکرها را با همزن برقی بزنید، تا خامه ای شوند. ۱۵۰ گرم مارمالاد باقیمانده و بعد هم مواد خشک (آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر) را اضافه کنید. و در نهایت تخم مرغ، رنده ی پوست پرتقال و نصف آب پرتقال را اضافه کرده و بزنید. خمیر را در قالب بریزید. می توانید تمام مواد کیک را در غذاساز ریخته و بزنید.
۴- کیک را برای ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید، تا پف کند و خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد. بهتر است که بعد از نیم ساعت آن را چک کنید. کیک را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.
۵- مواد رویه را روی حرارت قرار دهید تا آب شده و با هم ترکیب شوند. آن را روی کیک ریخته و بگذارید تا به خورد آن برود.

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment