روش تهیه آسان مرحله به مرحله کیک شکلات و عسل

© Avriel Schwartz 2011
نویسنده parastoo rabiei

کیک شکلات و عسل، کیکی خوشمزه و عصرانه ای لذیذ است.با خوردن آن انرژی مضاعف خواهید گرفت.

نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک شکلات و عسل:

۱- از شکلات ۷۰ درصد و یا تلخ تر، استفاده کنید. شکلات را خرد کنید.
۲- می توانید کیک را با زنبورهای مارزیپانی تزیین کنید. برای این کار با خمیر مارزیپان( یا بادام) به رنگ زرد استوانه هایی کوچک درست کنید. با کمک خلال دندان و رویه شکلاتی روی آن ها را به شکل زنبور نقاشی کنید و از خلال بادام به جای بال آن ها استفاده کنید.

مواد اولیه :

شکلات تلخ ۲۷۵ گرم
شکر قهوه ای ۲۷۵ گرم
کره ۲۲۵ گرم
عسل ۲۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
آرد ۲۰۰ گرم
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش ۲۵۰ میلی لیتر
آب ۶۰ میلی لیتر
پودر قند ۷۵ گرم

دستورالعمل :

۱- برای تهیه کیک، ۱۰۰ گرم شکلات را در کاسه ای به روش بن ماری و یا در مایکروفر آب کنید. آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
۲- از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری را با کره چرب کنید و در آن کاغذ روغنی پهن کنید.
۳- شکر و کره (به دمای محیط) را با هم بزنید تا سبک و خامه ای شوند و سپس ۱۲۵ میلی لیتر عسل به آن ها اضافه کنید. ۱ عدد تخم مرغ را به همراه ۱ قاشق غذاخوری آرد به مواد اضافه کرده و بزنید و سپس تخم مرغ دوم را به همراه ۱ قاشق غذاخوری دیگر آرد اضافه کنید. شکلات آب شده و سپس بقیه آرد به همراه جوش شیرین را اضافه کنید. سپس پودر کاکائو را از صافی رد کنید تا گوله نشود و به سایر مواد اضافه کنید. و در نهایت آب جوش را به آن ها اضافه کنید. مواد را با هم خوب ترکیب کنید و در قالب آماده شده بریزید. کیک را برای یک ساعت و نیم در فر قرار دهید. در این میان از دقیقه ۴۵ به بعد، هر ۱۵ دقیقه آن را چک کنید و اگر رویه آن گرفت و در حال سفت شدن بود، روی آن را با فویل بپوشانید. کیک را از فر خارج کرده، بگذارید تا با قالب و روی توری خنک شود.

© Avriel Schwartz 2011

© Avriel Schwartz 2011

amoozesh-anvae-cakemavad-cake
۴- برای تهیه روی شکلاتی، آب و ۱۲۵ میلی لیتر عسل را در قابلمه ای کوچک ریخته و بجوشانید. حرارت را خاموش کنید و ۱۷۵ گرم شکلات به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا شکلات کاملا آب شود. آن را برای چند دقیقه ای کنار بگذارید. سپس پودر قند را در آن الک کنید و دوباره با هم ترکیب کنید.
۵- ۴ نوار نسبتا باریک از کاغذ روغنی ببرید و آن ها را از ۴ طرف به شکل مربع در بشقابی که کیک را در آن می گذارید، قرار دهید. این کار برای این است که وقتی رویه شکلاتی را روی کیک می دهید، بشقاب کثیف نشود. کیک را از قالب خارج کرده و در بشقاب قرار دهید. رویه ی شکلاتی را روی کیک خنک شده بریزید و روی سطح و کناره های کیک پخش کرده و آن را صاف کنید. بستن رویه کمی زمان می برد، پس این کار را زودتر انجام دهید. نوارهای کاغذ روغنی را از ظرف بردارید.
۶- برای تزیین می توانید با خمیر مارزیپان(بادام) به رنگ زرد، خلال های بادام و مقداری از رویه ی شکلاتی، تعدادی زنبور درست کنید و روی کیک قرار دهید

cake-asan-va-khoshmazecake-shokolat_va-asal

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment