کیک ها و شیرینی ها

روش تهیه آسان مرحله به مرحله کیک رزماری

tazieen-cake-rozmari
نویسنده parastoo rabiei

کیک رزماری

نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک رزماری:

۱- پوست و هسته های سیب را جدا کنید و آن را خرد کنید.
۲- به ۱ قاشق چای خوری به علاوه ی سه چهارم پیمانه و ۱ قاشق غذاخوری شکر نیاز دارید.
۳- پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
۴- به ۱ قاشق چای خوری به علاوه ی ۲۲۵ گرم کره نیاز دارید.cake-roz-mari

مواد اولیه :

سیب ۱ عدد
رزماری ۲ شاخه
شکر ۳/۴ پیمانه
لیمو ۱/۲ عدد
کره ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری

دستورالعمل :

۱- سیب خرد شده را به همراه ۱ شاخه کوچک رزماری، ۱ قاشق چای خوری شکر، پوست و آب لیمو و ۱ قاشق چای خوری کره در قابلمه ی کوچکی بریزید و برای ۴ تا ۸ دقیقه روی حرارت پایین بپزید، تا سیب ها نرم شوند. مدت زمان پختن سیب به نوع سیب بستگی دارد. آن را کنار بگذارید تا خنک شود و سپس شاخه رزماری را از آن خارج کنید.marahel-pokht-cake-rozmari
۲- از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب مخصوص نان (با گنجایش ۴۵۰ گرم) را با کره چرب کنید و در کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.
۳- ترکیب سیب خنک شده را در غذاساز بریزید و کمی بزنید. سپس ۲۵۵ گرم کره، سه چهارم پیمانه شکر، تخم مرغ ها، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و بزنید تا خمیر یکدست شود.khamir-cake-rozmari
۴- خمیر را در قالب بریزد و سطح آن را صاف کنید. ۱ قاشق چای خوری شکر را روی سطح خمیر بپاشید و یک شاخه ی بلند رزماری روی آن قرار دهید. در هنگام پخت، رزماری عطر خوشی به کیک می دهد.
۵- کیک را برای ۵۰ دقیقه، تا خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید تمیز باشد، بپزید. آن را روی توری قرار دهید تا خنک شود. کاغذ روغنی را از کیک جدا کنیدcake-rozmari

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment