کیک ها و شیرینی ها

کیک تیرامیسو

کیک تیرامیسو
نویسنده parastoo rabiei

طرز تهیه کیک تیرامیسو
مواد لازم

آرد 2 و 1/2 فنجان
شکر 1 و 3/4 فنجان
جوش شیرین 1 و 1/2 قاشق چایخوری
بیکینیگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آب داغ 1 فنجان
پودر اسپرسو یا نسکافه 2 قاشق
روغن 1 فنجان
تخم مرغ 3 عدد
خامه ترش 1 فنجان
خامه قنادی 1 و 3/4 فنجان
قهوه دم شده 3 قاشق
شکلات 250 گرم
پنیر ماسکارپونه 250 گرم
بیسکوئیت لیدی فینگر 200 گرم
پنیر ماسکارپونه 450 گرم
شکر 1/4 فنجان
خامه قنادی 1/2 فنجانکیک تیرامیسو

طرز تهیه کیک ها: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. سه قالب گرد متوسط را چرب کنید . کف آن را کمی آرد بپاشید.

در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر آب و پودر اسپرسو یا نسکافه را باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا پودر کاملا حل شود. سپس روغن و تخم مرغها را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شوند. حال محتویات این کاسه را به مخلوط آرد اضافه کنید. با همزن برقی مواد را با دور متوسط هم بزنید. سپس خامه ترش را اضافه و مخلوط کنید.

مایه کیک را به طور مساوی در سه قالب تقسیم کنید. کیک ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا وقتی چنگال درون آن فرو بردید تمیز بیرون بیاید. اجازه دهید تا کیکها به مدت 10 دقیقه خنک شوند سپس آنها را از قالب خارج کنید و روی صفحه فلزی قرار دهید تا خنک شود. حالا به کمک یک قلمو آشپزی، روی هر کدام از کیکها را به 1 قاشق قهوه دم شده آغشته کنید.

طرز تهیه مخلوط شکلات و پنیر ماسکارپونه: در یک شیرجوش شکلات خرد شده و خامه قنادی را باهم بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکلات آب شود. سپس 15 دقیقه آن را خنک کنید.
برای تهیه مخلوط پنیر ماسکارپونه، پنیر ماسکارپونه و شکر را با هم زن برقی با سرعت متوسط بزنید. خامه را اضافه کنید و آنقدر آن را بزنید تا غلیظ شود.کیک تیرامیسو

یک لایه مخلوط شکلات و یک لایه پنیر ماسکارپونه روی یکی از کیکها بمالید. سپس روی آن را با بیسکوئیت لیدی فینگر پر کنید. اگر بیسکوئیتها از کیک بیرون زدند، با کارد از بغل آنها را ببرید و صاف کنید. لایه ی دیگر کیک را هم به همین ترتیب بچینید. وقتی آخرین کیک را گذاشتید، روی آن و کناره های کیک را با شکلات بپوشانید. کیک تیرامیسو خوشمزه را در یخچال نگهداری کنید.

دانشنامه آشپزی تصویری

 

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment