آشپزی دسرها

ژله انار و فالوده ، یک دسر فوق العاده برای شب یلدا

zhele-anar_01
نویسنده parastoo rabiei

ژله یکی از بهترین دسرها برای شب یلدا است که به راحتی می توانید آن را درست کنید. این بار با فالوده و انار یک ژله ویترینی زیبا و خوشمزه درست کنید.
مواد لازم
?انار دانه شده : ۲ لیوان
?فالوده شیرازی : ۲ لیاون
?ژله آوورا : ۱ عدد
?قالب ژله طرح دار
طرز تهیه
1-نکته مهم در تهیه این مدل ژله استفاده از قالب دالبردار چند خانه مانند تصویر بالا است.
2-انار دان شده و فالوده را یک در میان در خانه های قالب ژله بریزید. ریختن این مواد را برای ۱ الی ۲ سانت انجام دهید.
3-ژله آلوورا را به صورت ساده یعنی با یک لیوان آب جوش و سپس یک لیوان آب سرد مخلوط و بعد از خنک شدن روی انار و فالوده ریخته و مابقی آن را در هوای اتاق قرار دهید.
4-قالب را درون یخچال بگذارید تا ژله آلوورا کاملا بسته شود.
5-بعد از چند ساعت قالب را از یخچال خارج کرده و دقیقا برعکس مرحله قبل، در خانه ای که فالوده ریخته بودید، دانه های انار و در قالبی که انار ریخته بودید، فالوده بریزید.
6-مابقی ژله آلوورا را روی انار و فالوده ها ریخته و مجدد درون یخچال قرار دهید تا کامل بسته شود.
7-بعد از بسته شدن ژله را از قالب برگردانید.zhele-anar-falode

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment