چند اصل مهم در نگهداری چای

چند اصل مهم در نگهداری چای
نویسنده ashpazi

چند اصل مهم در نگهداری چای

چند اصل مهم در نگهداری چای

چند اصل مهم در نگهداری چای

1 – چای خشك بوی هر چیزی مخصوصا مواد غذایی تند مثل سیر، پیاز و… را خیلی زود به خود می‌گیرد. از این‌ رو آن ‌را در ظروف دربسته شیشه‌ای یا چینی نگهداری كنید و به‌محض استفاده در آن ظرف را محكم ببندید.

2 – بهتر است چای را به دور از گرما، سرما، نور و رطوبت نگه دارید. یخچال یا فریزر اصلا مكان مناسبی برای نگهداری آنها نیست.

3 – نكته اساسی این است كه چایهمانند موادغذایی دیگر امكان فساد پذیری دارد، پس حتما به تاریخ تولید و انقضای بسته چای توجه كنید.

دانشنامه تصویری فارسی

About the author

ashpazi

Leave a Comment