آشپزی آشپزی ایرانی

میگو کبابی غذایی لذیذ و آسان

meygo kababi
نویسنده parastoo rabiei

ترکیب ادویه ها با آب لیمو و زنجبیل، خمیری خوشمزه و راحت برای مزه دار کردن میگوها به ما می دهد.

نکاتی در رابطه با تهیه ی میگو کبابی:

۱- به ۱ قاشق غذاخوری به علاوه ی ۱ قاشق چای خوری پودر کاری نیاز دارید.
۲- به یک تکه ۱ سانتی متری زنجبیل تازه نیاز دارید. آن را پوست گرفته و ریز خرد یا رنده کنید.
۳- به قسمت های سفید پیازچه نیاز دارید، آن ها را خرد کنید.
۴- حبه های سیر را پوست بگیرید.
۵- پوست میگو ها را با کمک قیچی از پشت برش داده و باز کنید. پوست را از گوشت میگو جدا کنید ولی آن را از میگو جدا نکنید.
۶- سیخ های چوبی را از ۳۰ دقیقه قبل از استفاده در آب خیس کنید.
۷- میگوها باید بین ۳۰ دقیقه تا ۴ ساعت در یخچال قرار گرفته و مزه دار شوند.meigo kababy

مواد اولیه:

لیمو ترش ۳ عدد
پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری
پودر زیره ۲ قاشق چای خوری
شکر ۲ قاشق چای خوری
زنجبیل ۱ تکه
پیازچه ۲ عدد
سیر ۲ حبه
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
میگو ۲۰ عدد بزرگ

دستورالعمل :

۱- آب لیمو ها را با پودر کاری، زیره، شکر، زنجبیل، پیازچه، سیر و نمک در مخلوط کن و یا غذاساز ریخته و آن را روشن کنید. روغن را کم کم در مخلوط بریزید تا مواد به حالت خمیر درآید.
۲- خمیر کاری را زیر پوست میگو ها بدهید و پوست را روی میگو ها بکشید. میگو ها را در کیسه ی پلاستیکی بپیچید و حداقل برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید (می توانید میگوها را تا ۴ ساعت مزه دار کنید).
۳- گریل فر را روشن کنید. میگو ها را برای ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بگذارید، سپس ۲ عدد میگو در هر سیخ بزنید و آن ها را برای سه و نیم دقیقه کبابی کنید. سپس آن ها را بچرخانید و برای دو و نیم دقیقه دیگر کبابی کنید.
۴- می توانید برای پخت میگو ها از روش های دیگر مانند تفت دادن هم استفاده کنید.

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment