آشپزی آشپزی ایتالیایی

موتزارلا پنیر نیمه نرم ایتالیایی بهترین برای مصرف صبحانه و عصرانه

موتزارلا پنیر نیمه نرم ایتالیایی بهترین برای مصرف صبحانه و عصرانه
نویسنده ashpazi

موتزارلا (به ایتالیایی: Mozzarella) نامی عمومی برای انواعی از پنیرهای نیمه نرم ایتالیایی است که از شیر گاو یا گاومیش تهیه می‌شوند. این پنیر بسیار کِش می‌آید و در صبحانه و عصرانه، غذاهای پاستایی، لازانیا، داخل سوپ، سالاد و غیره استفاده می‌شود. این پنیر در ایران با نام پنیر تازه-محلی نیز عرضه می‌شود.

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

موتزارلا

 

دانشنامه تصویری فارسی

About the author

ashpazi

Leave a Comment