کیک ها و شیرینی ها

طرز تهیه کیک شکلات تلخ با مارشمالو

cake shokolat talkh
نویسنده parastoo rabiei

طرز تهیه کیک شکلات تلخ با مارشمالو

مواد لازم

آب جوش 2 فنجان
پودر کاکائو خالص 1 فنجان
آرد 2 و 3/4 فنجان
جوش شیرین 2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
کره نرم شده 1 فنجان
شکر 2 و 1/4 فنجان
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1 قاشق چایخوری
مارشمالو 1 بسته بزرگ
اطلاعات مواد مغذی
427 کالری
18.3 گرم چربی
63.5 گرم کربوهیدرات
6.6 گرم پروتئینcake shokolat talkh

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. سه قالب گرد حاضر کنید و کف آن را با کره چرب کنید. در یک کاسه متوسط آب داغ را روی پودر کاکائو بریزید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود، بعد اجازه دهید تا شکلات خنک شود. جداگانه آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را باهم الک کنید.

در یک کاسه بزرگ کره و شکر را خوب باهم هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. تخم مرغ ها را دانه به دانه در کاسه بشکنید و هم بزنید. سپس وانیل را اضافه کنید. مخلوط آرد و کاکائو را یکی در میان و در چند مرحله به مایه اضافه کنید. مایه کیک را به طور مساوی در هر سه قالب تقسیم کنید. کیکها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید.

در حین پخت فر، مارشمالو ها را در ماکروفر یا در حمام بن ماری ذوب کنید. وقتی کیکها پختند،  روی 2 تا از کیکها را با مارشمالو بپوشانید و آنها را روی هم قرار دهید سپس لایه کیک آخر را روی لایه های دیگر قرار دهید و در نهایت سرو کنید.

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment