آشپزی کتلت ها

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی با پیازچه و جعفری

koko-sibzamini
نویسنده parastoo rabiei

کوکوی سیب زمینی با پیازچه و جعفری

نکاتی در مورد تهیه ی کوکوی سیب زمینی با پیازچه و جعفری:

۱- سیب زمینی ها را آب پز کنید. پوستشان را جدا کنید و بعد آن ها را رنده کنید. اگر عجله دارید می توانید سیب زمینی ها را نپخته رنده کنید .
۲- پیازچه ها را شسته و ریز خرد کنید.
۳- جعفری را هم ریز خرد کنید.

مواد اولیه :

سیب زمینی ۳ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
پیازچه ۴ ساقه
جعفری ۱۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

دستورالعمل :

۱- سیب زمینی رنده شده را در کاسه ای بریزید، تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
۲- سپس پیازچه و جعفری را به آن ها اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.
۳- در نهایت کمی نمک، فلفل و زرچوبه به آن ها بزنید و با سایر مواد خوب ترکیب کنید.
۴- در ماهیتابه کمی روغن بریزید پس از ۲ الی ۳ دقیقه که روغن داغ شد، با قاشق نسبتا بزرگی از مواد بردارید و با فاصله در ماهیتابه بریزید تا کوکوها به هم نچسبند.marahel-pokht-koko-sibzamini
۵- وقتی یک روی کوکو ها طلایی شد آن ها را برگردانید تا روی دیگر آن ها نیز طلایی شود.
۶- می توانید همه مواد را یک جا در ماهیتابه بریزید و بعد به دلخواه برش بزنید، و یا از قالب های مخصوص استفاده کنید تا کوکوهایی یکدست و هم اندازه داشته باشید.kokoye-khoshmaze

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment