آشپزی ایرانی

طرز تهیه کرپ پستو با کالباس

kerep-pesto-ba-kalbas
نویسنده parastoo rabiei

نکاتی در رابطه با تهیه ی کرپ پستو با کالباس:

۱- از ورقه های نازک و بزرگ کالباس استفاده کنید.
۲- در تهیه این دستور از سس پستو استفاده می شود.
مواد اولیه :

سس پستو ۱/۲ پیمانهamozesh-sos-pesto
تخم مرغ ۱ عدد بزرگtokhm-morgh-kerep-pesto-ba-kalbas
آرد ۱/۲ پیمانهard-pokht-cake-holoo
شیر کم چرب ۱۵۰ میلی لیترmavad-pokht-geraten-sibzamini
روغن به میزان لازمroghan-zeytoon-ghazaye-zhaponi
کالباس ۵ ورقهkalbas-kerep-pesto

دستورالعمل :

۱- سس پستو را با تخم مرغ، آرد و شیر با همزن برقی و یا دستی بزنید تا خمیر شکل بگیرد.marahel-dorost-kardan-kerep-pesto
۲- ماهیتابه ی بزرگی را با کمی روغن چرب کنید، روغن اضافی آن را بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
۳- حدود نصف پیمانه از خمیر را در ماهیتابه بریزید و فورا در ماهیتابه بچرخانید تا کرپی نازک داشته باشید.
۴- وقتی روی کرپ خشک و کناره های آن از ماهیتابه جدا شد، آن را با کمک کفگیر چوبی و یا پلاستیکی برگردانید و برای ۳۰ ثانیه دیگر بپزید.
۵- کرپ ها را بین کاغذ روغنی قرار دهید تا تمام آن ها آماده شوند. سپس یک ورقه کالباس روی هر کرپ قرار دهید و آن را به شکل دلخواه بپیچید

Budget Meals - Week 2 - Pumpkin crepes with pesto

Budget Meals – Week 2 – Pumpkin crepes with pesto

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment