طرز تهیه کتلت مرغ ترد

Lemon-Chicken
نویسنده parastoo rabiei

کتلت مرغ غذایی خوشمزه و لذیذ است و پخت آن آسان و مواد اولیه اش به راحتی قابل تهیه می باشد..

مواد اولیه :

فیله مرغ ۲ تکه
سس خردل ۷۰ گرم
سیر ۱ حبه
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
کورن فلکس ( برگه ذرت ) ۷۵ گرم
فلفل پاپریکا یک و نیم قاشق چایخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوریChicken-Filletscornflakes

دستورالعمل :

۱- ظرفی را انتخاب کنید که فیله ها در آن به خوبی پهن شوند. سس خردل، سیر، پودر دارچین و تخم مرغ را در آن بریزید و با هم ترکیب کنید. بیفتک های مرغ را در آن قرار دهید و از هر دو طرف خوب به مواد آغشته کنید. اجازه دهید تا لایه ی سوخاری را آماده می کنید، مرغ ها در آن بمانند.Make-Your-Own-Chicken-Cutletstarkib-mavad
۲- کورن فلکس را در ظرفی بریزید و با دست آن ها را خرد کنید. آن ها را ریز خرد کنید ولی پودر نکنید. پودر فلفل پاپریکا را به آن اضافه کنید و با چنگال با هم ترکیب کنید.
۳- مرغ ها را از ترکیب تخم مرغ خارج کرده و در ترکیب کورن فلکس بزنید، تا تمام سطح مرغ را بپوشاند. آن ها را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خشک شوند.
۴- در ماهیتابه ای که کتلت ها در آن جای بگیرند، روغن را گرم کنید و کتلت ها را از هر طرف برای حدود ۳ دقیقه سرخ کنید.sorkh-kardan
۵- می توانید برای سرو، مقداری سبزی و گوجه در ظرف مورد نظر قرار دهید و کتلت ها را با آن ها و برش های لیمو میل کنید.kotlete-Chickenkotlet-morq

نکات پخت
۱- وزن فیله های مرغ ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم باشد. قبل از شروع کار فیله های مرغ را از فریزر خارج کنید تا خیلی سرد نباشند. فیله های مرغ را روی سطح کار که روی آن فویل پهن کردید قرار دهید. یک ورقه ی فویل دیگر روی آن ها قرار دهید و با هر وسیله ای که دم دست دارید مانند وردنه و یا گوشت کوب آن ها رابکوبید.
۲- پوست سیر را جدا کنید و آن را رنده کنید و یا ریز خرد کنید.

دانشنامه تصویری فارسی

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment