طرز تهیه کتلت سیب زمینی خوشمزه

kotlet sibzamini
نویسنده parastoo rabiei

این کتلت که به آن پن کیک سیب زمینی هم گفته می شود، ترکیبی از سیب زمینی، آرد و تخم مرغ با مزه ی سیر است و تهیه ی آن بسیار آسان است.

نکاتی در رابطه با تهیه ی کتلت سیب زمینی:

۱- هویج و سیب زمینی ها را پوست بگیرید و درشت رنده کنید. سپس آن ها را در دستمال آشپزخانه ی تمیزی ریخته و رطوبت اضافی آن ها را بگیرید. اگر دسترسی دارید می توانید به جای ۲ عدد از هویج ها از شقاقل هم استفاده کنید.
۲- پیازچه ها را خرد کنید.
۳- تخم مرغ ها را با چنگال کمی بزنید.amozesh kotlet khanegi

مواد اولیه (برای ۶ نفر):

هویج ۴ عدد
سیب زمینی ۴۵۰ گرم
پیازچه ۳ عدد
آرد یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
روغن ۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده به دلخواه

دستورالعمل :

۱- هویج و سیب زمینی رنده شده را در کاسه ی بزرگی بریزید. پیازچه ی خرد شده، آرد، نمک و فلفل سیاه را به آن ها اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
۲- ماهیتابه ی بزرگی را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، ۲ قاشق چای خوری روغن در آن بریزید. مواد را به شکل کتلت هایی با سایز و شکل مورد نظر درآورید. کتلت ها را در چند نوبت برای ۲ دقیقه از هر طرف، تا زمانی که طلایی شوند، سرخ کنید (هنگام نیاز روغن بیشتری در ماهیتابه بریزید).
۳- کتلت ها را در کنار خامه ترش یا ماست چکیده و تکه های نان میل کنید.

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment