دسته‌بندی نشده کتلت ها

طرز تهیه کتلت سیب زمینی خوشمزه

kotlet sibzamini
نویسنده parastoo rabiei

این کتلت که به آن پن کیک سیب زمینی هم گفته می شود، ترکیبی از سیب زمینی، آرد و تخم مرغ با مزه ی سیر است و تهیه ی آن بسیار آسان است.

نکاتی در رابطه با تهیه ی کتلت سیب زمینی:

۱- هویج و سیب زمینی ها را پوست بگیرید و درشت رنده کنید. سپس آن ها را در دستمال آشپزخانه ی تمیزی ریخته و رطوبت اضافی آن ها را بگیرید. اگر دسترسی دارید می توانید به جای ۲ عدد از هویج ها از شقاقل هم استفاده کنید.
۲- پیازچه ها را خرد کنید.
۳- تخم مرغ ها را با چنگال کمی بزنید.amozesh kotlet khanegi

مواد اولیه (برای ۶ نفر):

هویج ۴ عدد
سیب زمینی ۴۵۰ گرم
پیازچه ۳ عدد
آرد یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
روغن ۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده به دلخواه

دستورالعمل :

۱- هویج و سیب زمینی رنده شده را در کاسه ی بزرگی بریزید. پیازچه ی خرد شده، آرد، نمک و فلفل سیاه را به آن ها اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
۲- ماهیتابه ی بزرگی را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، ۲ قاشق چای خوری روغن در آن بریزید. مواد را به شکل کتلت هایی با سایز و شکل مورد نظر درآورید. کتلت ها را در چند نوبت برای ۲ دقیقه از هر طرف، تا زمانی که طلایی شوند، سرخ کنید (هنگام نیاز روغن بیشتری در ماهیتابه بریزید).
۳- کتلت ها را در کنار خامه ترش یا ماست چکیده و تکه های نان میل کنید.

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment