آشپزی دسرها

طرز تهیه پیراشکی گوشت

pirashki gosht
نویسنده parastoo rabiei

مواد لازم:

شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبه
روغن  ۶ قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری سر صاف
نمک ۱ قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ، شیرو یک قاشق زعفران برای روی خمیر

این دستور واسه خمیری هست که شیرین نیست مثل پیراشکی گوشت و پیتزا…ولی اگه خواستید خمیرتون شیرین باشه از ۲ تا  ۵ قاشق غذاخوری بسته به اندازه ای که دوست دارید شکر اضافه کنید.
اول شیر ولرم رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد.
تخم مرغ و نمک و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه کرده و بدون اینکه هم بزنیم، آرد رو روی مواد الک میکنیم.
آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم بعد جمع کرده و کف ظرف کمی آرد پاشیده و روش رو با پلاستیک میپوشونیم و یک ساعت در جای گرم میگذاریم تا حجم اون دو برابر شده و به اصطلاح ور بیاید.
بعد از ور اومدن پف خمیر رو گرفته و ازش استفاده میکنیم.pirashki gosht
مواد میانی :

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آویشن ۱ قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
گوشت رو با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه آماده کرده و رب گوجه رو توش می ریزیم.
فلفل دلمه ای و قارچ رو نگینی خورد کرده و تفت میدهیم و به گوشت مون اضافه میکنیم. و در مرحله آخر آویشن رو اضافه میکنیم و زیر تابه رو خاموش می کنیم.
از مواد داخل خمیر گذاشته و تو قالب پیراشکی شکل میدیم. پیراشکی ها رو داخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم گذاشته و با قلمو رومال میزنیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت نیم ساعت می پزیم.
برای طلایی شدن چند دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم.

نکته:
برای رومال یک عدد زده تخم مرغ با یکم زعفرون و یک قاشق غذاخوری روغن مایع و یک قاشق غذاخوری شیر همه را باهم مخلوط میکنم

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment