آشپزی

طرز تهیه پای سیب زمینی پنیری ، یک وعده غذای راحت و کم هزینه

paye-sibzamini-ba-patir-pitza
نویسنده parastoo rabiei

پای سیب زمینی پنیری یک وعده غذای راحت و کم هزینه و در عین حال خوشمزه است که میشود آن را همراه با جوجه یا مرغ سرخ شده سرو کرد.paye-sibzamini-paniri
مواد مورد نیاز
۶ عدد سیب زمینی بزرگ خرد شده (در این دستور سیب زمینی قرمز استفاده شده است می توانید به جای آن سیب زمینی معمولی استفاده کنید.)
۲ عدد پیاز زرد خرد شده.
۲ قاشق غذاخوری خامه سنگین
۲ قاشق غذاخوری کره
½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
¼ قاشق چای خوری نمک
۲۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
آویشن تازه
طرز تهیه
1. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه گرم کنید. یک قابلمه آب را همراه با نمک بجوشانید. سپس سیب زمینی و پیاز را اضافه کنید و کمی صبر کنید تا نرم شوند. (تقریبا ۸ دقیقه)
2. سپس آبکشی کنید و داخل ظرف بزرگی بریزید. خامه، کره، فلفل و نمک را اضافه کنید و له کنید تا کاملا نرم شود. سپس نصف پنیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3. مواد را در ظرفی دیگر بریزید، باقیمانده پنیرها را روی آن بپاشید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.
4. سپس سرو کنید.

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment