آشپزی آشپزی ایتالیایی سالاد ها

طرز تهیه غذای خوشمزه نودل کدو به همراه میگو

طرز تهیه نودل کدو به همراه میگو
نویسنده ashpazi

طرز تهیه نودل کدو به همراه میگو

شما می‌توانید این غذای خوشمزه را با افزودن میگو به عنوان پروتئین و کلم پیچ به عنوان سبزی، بسیار پربارتر نمایید و سپس آن را با پاستا و یا نودل کدو سرو کنید.

زمان آماده سازی: کمتر از 1 ساعت

برای 4 نفر

 

طرز تهیه نودل کدو به همراه میگو

طرز تهیه نودل کدو به همراه میگو

مواد لازم:

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 1 پیاز کوچک خرد شده
  • 1 قوطی گوجه فرنگی خرد شده
  • 2 پیمانه کلم خرد شده
  • 1 پیمانه کنگر فرنگی گریل شده و یا به صورت کنسرو
  • ½ پیمانه زیتون کالاماتا
  • 2 قاشق غذاخوری کِیپِر
  • 1 قاشق چایخوری تکه‌های فلفل قرمز خرد شده
  • 453 گرم میگو
  • 4 پیمانه نودل کدو
  • پنیر فتا

دستور تهیه:

1.ابتدا روغن زیتون را در یک ماهی‌تابه‌ی بزرگ بر روی حرارت متوسط گرم کنید . کمی سیر به آن اضافه کرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید . سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تا زمانی که قهوه ای رنگ شود آن را به هم بزنید . این مدت ممکن است 5 الی 7 دقیقه زمان نیاز داشته باشد . گوجه فرنگی‌ها، کلم پیچ، زیتون، کیپر و فلفل قرمز را نیز به آن اضافه کنید . اجازه دهید به مدت 15 دقیقه با حرارت متوسط مواد بپزد و نرم شود.

2.حالا میگو و نودل را به آن اضافه کنید و به مدت 3 الی 5 دقیقه بپزید . این غذا را با پنیر فتا سرو نمایید .

 

طرز تهیه سالاد نودل آسیایی

طرز تهیه سالاد نودل آسیایی

طرز تهیه سالاد نودل آسیایی :
با استفاده از یک خرد کن رشته ای یا خرد کن های مخصوص سبزیجات، از کدو نودل درست کنید. شما باید ۵ تا ۶ لیوان نودل کدو داشته باشید. نودل های آماده را در یک صافی ریخته و روی یکه کاسه قرار بدهید و روی آن نمک بپاشید. اجازه بدهید رطوبت اضافی نودل ها از بین برود و در همین حین به سراغ آماده کردن سبزیجات دیگر بروید.

نودل های کدو را در یک کاسه بزرگ ریخته و کاهو، هویج، فلفل دلمه، پیاز و گشنیز را به آن اضافه کنید.

یک کاسه متوسط برداشته و سرکه برنج را با روغن زیتون، روغن کنجد، سیر و تکه های فلفل قرمز خوب مخلوط کنید.

سس آماده شده را روی نودل های کدو و سبزیجات دیگر ریخته و آرام هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. پس از آماده شدن فورا آن را سرو کنید.

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

ashpazi

Leave a Comment