آشپزی

طرز تهیه نان سیر با بیف سوخاری ، یک پیش غذای خوشمزه و دوست داشتنی

ghazaye-khoshmaze
نویسنده parastoo rabiei

مواد لازم
۱۱۵ گرم گوشت گوسالهmavad-avalie-bif-sokhari
دو عدد تخم مرغmavad-avalie-bif-sokhari
یک پیمانه پودر سوخاریmavad-avalie-bif-sokhari
یک عدد نان باگتmavad-avalie-bif-sokhari
نصف پیمانه لوبیای سیاه پخته شدهmavad-avalie-bif-sokhari
۸ ورقه پنیر موزارلاmavad-avalie-bif-sokhari
۶ قاشق غذاخوری کره آب شده
۳ حبه سیره خرد شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه
1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2. گوشت گوساله را بکوبید تا نازک شود، سپس روی دو طرف آن نمک و فلفل سیاه بپاشید و آنها را به نوارهای باریک برش دهید.
3. تخم مرغ ها را هم بزنید و سپس گوشت ها را درون آن بخوابانید. پودر سوخاری را درون یک بشقاب گود ریخته و نوارهای گوشتی را درون آن بغتانید و کنار بگذارید. این کار را با تمامی مواد تکرار نمائید.
4. درون یک تابه متوسط کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. سپس بیف های سوخاری را درون آن سرخ کنید تا همه طرف آنها کاملا طلایی شوند. سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
5. باگت را به تکه های ۱۰ سانتی متری برش دهید.
6. خمیرهای داخلی آنها را خارج کنید.
7. لوبیاهای پخته شده را درون باگت ها بریزید.
8. روی آنها یک ورقه پنیر موزارلا بگذارید.
9. نوارهای سوخاری بیف را روی آنها گذاشته و در آخر نیز یک تکه آووکادو بگذارید.
10. پس از این مراحل، باگت ها را به اندازه ۲٫۵ سانتی متری برش بزنید.
11. کف سینی فر یک لایه فویل قرار داده و برش های تو پُر باگت را با فاصله روی آن بچینید.
12. در یک کاسه، کره آب شده، جعفری و پارمسان را با یکدیگر مخلوط کنید.
13. مخلوط سیر را با قلم مو روی باگت ها بمالید.
14. فویل را روی سطح نان ها کشیده و آنها را کاملا بپوشانید.
15. به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها آب شده و سطح نان ها کاملا برشته و طلایی شوند.
16. نان سیر با مغز بیف آماده سرو است.

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment