آشپزی فست فود

طرز تهیه فلافل خوشمزه

falafel
نویسنده parastoo rabiei

فلافل به عنوان عصرانه ای خوشمزه و میان وعده ای لذیذ طرفداران بسیار دارد و طرز تهیه آن کاملا ساده و بی دردسر است.

مواد لازم جهت پخت فلافل:

نخود 2 لیوان
پیاز 1 عدد
سیر 4 حبه
آرد نخودچی 4 قاشق چایخوری
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده 1/2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
آبلیمو مقداریfalafel

طرز تهیه : نخود را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید.

نخود خیس خورده را داخل میکسر بریزید و پیاز خرد شده ، سیر ، جعفری خرد شده ، پودر زیره ، تخم گشنیز ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب بزنید تا مایه فلافل یکدست شود ( همچنین میتوانید نخود را 2 بار چرخ کنید و مواد دیگر را به آن اضافه کنید ).
تخم مرغ و آرد نخودچی را به مواد فلافل اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، با دست از مایه فلافل بردارید و به شکل گرد حالت دهید.falafel

داخل قابلمه روغن فراوان بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه روغن داغ شد فلافل ها را داخل روغن بریزید ( روغن باید زیاد باشد تا فلافل ها در روغن شناور بمانند ) ، پس از اینکه فلافل ها سرخ شدند روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود سپس سرو کنید.

نکته ها : فلافل را بهتر است با ترشی ، خیارشور ، گوجه فرنگی ، جعفری ، پیاز و … سرو کنید.

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment