آشپزی ایرانی

طرز تهیه سیب زمینی کاراملی، پیش غذای شیرین و آبدار

sib-zamini-karameli
نویسنده parastoo rabiei

سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چرا که شیرین, آبدار و بسیار خوشمزه است.
مواد لازم:
سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده : 675 گرم
شکر قهوه ای : 4 قاشق غذاخوری
کره : 60 گرم
آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری
گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه:
1. سیب زمینی ها را 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .
2. شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی , روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید .
3. آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید .
4. سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید . آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود .marahel-dorost-kardan-sibzamini-karameli
5. جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید .
6. سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نمایید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید.sibzamin_karameli

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment