سوپ ها

طرز تهیه آسان سوپ سرد هویج

soup-havij
نویسنده parastoo rabiei

سوپ سرد هویج

نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ سرد هویج:

۱- هویج ها را به قطعات یک و نیم سانتی متری برش دهید.
۲- جعفری را ریز خرد کنید.
۳- سوپ باید بین ۳ ساعت تا ۱ شب در یخچال قرار بگیرد.soup-khoshmaze

مواد اولیه :

کره ۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده ۱/۴ پیمانه
هویج ۹۰۰ گرم
آب ۵ لیوان
عسل ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۱/۲ پیمانه
جعفری ۲ قاشق غذاخوری

دستورالعمل :

۱- در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کره را آب کنید و پیاز را برای حدود ۴ دقیقه تا نرم شود، در آن تفت دهید.
۲- هویج ها را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه، در حالیکه مدام هم می زنید، تفت دهید. آب را اضافه کنید و بجوشانید. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تا هویج ها نرم شوند، قل بزند.pokhtan-soup-havij
۳- سوپ را در چند نوبت در مخلوط کن بریزید و بزنید تا کاملا یکدست شود. به سوپ عسل و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید. سوپ را برای دست کم ۳ ساعت تا ۱ شب در یخچال قرار دهید.
۴- قبل از سرو، روغن زیتون را در ماهیتابه ی کوچکی روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و آرد سوخاری را(در حالیکه مدام هم می زنید) برای حدود ۲ دقیقه تا برشته و قهوه ای طلایی شود، در آن تفت دهید. آن را در کاسه ای بریزید و بگذارید تا خنک شود.
۵- جعفری خرد شده را به آرد سوخاری اضافه کنید و به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید.
۶- سوپ سرد را در ظرف های مورد نظر بکشید و با ۱ قاشق غذاخوری از ترکیب آرد سوخاری و تکه های هویج تزیین کرده و میل کنیدsoup-moghavi

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment