طرز تهیه خورش کدو با قارچ

khorosh-kado
نویسنده parastoo rabiei

نکاتی در مورد تهیه ی خورش کدو با قارچ:

۱- کدو ها را تمیز بشویید و آن ها را از وسط از طول نصف کنید.
۲- پیاز را پوست بگیرید و آن را خرد کنید.
۳- قارچ ها را بشویید و به شکل دلخواه خرد کنید.
۴- می توانید به جای غوره، ۳ قاشق غذاخوری آبغوره به غذا اضافه کنید.

مواد اولیه :

روغن به میزان لازمroghan-zeytoon-ghazaye-zhaponi
کدو ۸ عدد متوسطkado
پیاز ۱ عددnokat-talaiee-ashpazi
زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
قارچ ۲۵۰ گرمshostan-gharch
غوره ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

دستورالعمل :

۱- در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید و کدو ها را در آن سرخ کنید.sorkh-kardan-kado
۲- در این میان در قابلمه ای روی حرارت متوسط کمی روغن گرم کرده و پیاز را در آن تفت دهید، سپس زردچوبه را اضافه کنید.
۳- رب را به پیاز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید، سپس یک لیوان آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
۴- کدو، قارچ و غوره را به آن اضافه کنید و در نهایت به غذا نمک و فلفل بزنید و بگذارید تا جا بیفتدpokht-khorosh-kado

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment