کیک ها و شیرینی ها

طرز تهیه ترافل شکلات

amoozesh-shokolste-terafel
نویسنده parastoo rabiei

ترافل شکلات

نکاتی در رابطه با تهیه ی ترافل شکلات:

۱- از شکلات ۶۶% تا ۷۰% استفاده کنید. شکلات را خرد کنید.
۲- ترکیب شکلات باید مدتی در یخچال قرار بگیرد تا سفت شود.
۳- با این میزان مواد ۱۲ عدد ترافل خواهید داشت.terafel-shokolate
مواد اولیه :

خامه ۲۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
شکلات تلخ ۲۵۰ گرم
پودر کاکائو به میزان لازم
دستورالعمل :

۱- خامه را به همراه وانیل در قابلمه ی کوچکی بریزید و بجوشانید.marahel-dorost-kardan-shokolate
۲- شکلات را در در کاسه ای بریزید و خامه ی داغ را روی آن بریزید. آن ها را هم بزنید تا شکلات کاملا آب شده و با خامه ترکیب شود. ترکیب شکلات را در یخچال قرار دهید تا سفت شود.pokht-cake-shokolate
۳- وقتی شکلات سفت شد، آن را به شکل گلوله های کوچک در آورید(با قاشق مقداری از ترکیب شکلات را بردارید و آن را بین دو دست گرد کنید).
۴- گلوله های شکلات را در پودر کاکائو بغلتانید.amoozesh_terafel-chokolate
۵- در صورت تمایل می توانید آن ها را دوباره در یخچال قرار دهید و در شکلات سفید آب شده بزنید.

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment