کیک ها و شیرینی ها

طرز تهیه بهترین دسر برای پذیرایی از میهمانان ، شیرینی آجیلی

shirini-ajili
نویسنده parastoo rabiei

این شیرینی های آجیلی بهترین دسر برای پذیرایی از میهمانان است. برای اینکه هنر خود را به نمایش بگذارید این شیرینی ها را درست کنید.
مواد مورد نیاز:
کره خرد کرده 125 گرمmavad-avalie-shirini-ajili
آرد 215 گرمard-pokht-cake-holoo
پودر شکر 125 گرمshekar-salad-ploman
آب سرد یا آب لیموترش 1-2 قاشق سوپخوریmavad-avalie-shirini_ajili
فندق برشته کرده 80 گرمmavad-avalie-shirini-ajili
بادام 80 گرمbadam-dorost-kardan-shirini-ajili
پسته 75 گرمpeste-baraye-shirini-ajili
گردوی برشته کرده 70 گرمmaghz-gerdo-shrini-ajili
تخم مرغ همزده 2 عددtokhm-morgh-shrini-ajili
شکر قهوه‌ای روشن 60 گرمshekar-ghahveiei-shirini-ajili
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوریvanil-shirini-ajili
خامه صبحانه 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
1. قالبی را به اندازه 18×28 سانتیمتر، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. به‌گونه‌ایکه کاغذ روغنی از دو لبه طولی قالب، بلندتر باشد. آن‌گاه کره، آرد و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و کره را با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا به شکل خرده‌نان درآید.
2. سپس آب سرد یا آب لیموترش را بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و آن را در قالب قرار دهید به‌گونه‌ایکه کف و دیواره قالب را بپوشاند.
3. اینک روی خمیر یک تکه کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را با حبوبات یا سرامیک‌های مخصوص بپوشانید. آن‌گاه قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و 10 دقیقه خمیر را بپزید.
4. حالا کاغذ و سرامیک‌ها را از روی خمیر بردارید و مخلوط آجیل را روی خمیر بریزید. سپس تخم‌مرغ‌ها، کره، شکر قهوه‌ای، کورن سیروپ، وانیلین و خامه را با هم مخلوط کنید و روی آجیل‌ بریزید. اکنون دوباره قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت 25-30 دقیقه، بپزید.shirini_ajili

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment