کیک ها و شیرینی ها

طرز تهیه باندت کیک میوه ای

کیک میوه ای
نویسنده parastoo rabiei

مواد لازم

نارگیل پودر 1/2 فنجان
آرد 3 فنجان
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
پودر گردو 1/2 قاشق چایخوری
شکر 2 فنجان
روغن مایع 1 و 1/2 فنجان
تخم مرغ 3 عدد
عصاره وانیل 3 قاشق چایخوری
توت فرنگی خرد شده 1 فنجان
موز خرد شده 2 عدد
آناناس خرد شده 2 فنجان
خردو خرد شده 1 فنجان
اطلاعات مواد مغذی
624 کالری
37 گرم چربی
69.7 گرم کربوهیدرات
6.2 گرم پروتئینکیک میوه ای

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالبی را که برای پخت کیک در نظر گرفته اید با کمی کره چرب کنید و پودر نارگیل را کف آن بریزید.

آرد، نمک، جوش شیرین، دارچین و پودر گردو را باهم الک کنید و کنار بگذارید.

حال تخم مرغ، شکر، روغن و وانیل را به کمک همزن خوب هم بزنید تا مایه یکدست شود. آرد را اضافه کنید و با دست تمیز آن را با مواد مخلوط کنید. به آرامی توت فرنگی، موز، آناناس و همچنین گردو خرد شده را به مایه کیک اضاف کنید و با مواد زیرو رو کنید تا مخلوط شوند. مایه کیک را به آرامی در قالب سرازیر کنید.

کیک را حدود 1 ساعت و ربع یا 1 ساعت و نیم در فر 175 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا بپزد. پس از اینکه کیک پخته شد، آن را از قالب جدا کنید و اجازه دهید تا 10 دقیقه خنک شود.

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment