کیک ها و شیرینی ها

طرزتهیه کیک شاه بلوط ، یک دسر متفاوت و خوشمزه

cake-shabalot
نویسنده parastoo rabiei

طرزتهیه کیک شاه بلوط ، یک دسر متفاوت و خوشمزه
مواد لازم
۴۰۰ گرم شاه بلوط پخته شدهfandogh-baraye-pokht-cake
۱۰۰ گرم شکرshekar-pokht cake
۱۰۰ گرم کره خرد شدهkare-baraye-pokht-cake-fandogh
۱۰۰ گرم شکلات تلخshokolate-talkh-baraye cake fandogh
سه قاشق غذاخوری شیرmavad-avalie-cake-shahbalot
یک قاشق چایخوری عصاره وانیلosare-vanil
برای روی کیک:
۱۰۰ گرم شکلات تلخ
۲۵ گرم کره
یک قاشق غذاخوری خامه
پودر قند برای تزیین
طرز تهیه
ابتدا شاه بلوط‌ها را به همراه شکر در غذاساز بریزید ، سپس تا زمانی که یک خمیر نرم به دست بیاید آن را هم بزنید. کره و شکلات را به همراه شیر در یک ماهیتابه بریزید و سپس آن را به آرامی حرارت دهید. سپس وانیل را به آن اضافه کنید. حالا مواد آماده شده را داخل غذاساز و روی شاه بلوط‌ها بریزید و کمی مخلوط نمایید.
حالا یک ورقه نازکی از مواد آماده شده را روی میز پهن کنید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
برای سرو، کیک را بر روی یک بشقاب قرار دهید. به آرامی شکلات، کره و خامه را ذوب کنید و روی کیک بریزید.حالا کیک را داخل یخچال قرار دهید. سپس آن را با پودر قند تزیین کنید و میل نمایید.amozesh-pokht-cake-shahbalot

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment