سوپ ها

سوپ گوجه فرنگی با روغن ریحان ، غذایی خوشمزه و رژیمی

amoozesh-soup-goje
نویسنده parastoo rabiei

‏سوپ گوجه فرنگی با روغن ریحان، پیش غذایی مقوی و خوشمزه است که به دلیل سبزیجات موجود در آن و روغن ریحان جزء غذاهای رژیمی محسوب می شود.soup-gojefarangi-rezhimi

نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ گوجه فرنگی با روغن ریحان:

۱- برگ های ریحان را جدا کنید. ساقه های آن ها را ریز خرد کنید.amoozesh-soup-gojefarangi
۲- پوست سیر ها را جدا کنید و آن ها را ورقه ورقه کنید.
۳- از گوجه فرنگی های رسیده استفاده کنید.

 مواد اولیه :

ریحان ۱ دسته
نمک به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
سیر ۲ حبه
گوجی فرنگی ۲ کیلوگرم
سرکه قرمز قدری

دستورالعمل :

۱- برای تهیه روغن ریحان، مقداری از برگ های ریحان ها را در کاسه ی آب خنک بریزید و کنار بگذارید. باقیمانده ی برگ های ریحان را در هاون بریزید، کمی نمک به آن ها اضافه کنید و آن ها را بکوبید تا به شکل خمیر درآیند. آن را به ظرفی که برای نگه داری مناسب باشد، انتقال دهید، ۲۰۰ میلی لیتر روغن زیتون به آن اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.amoozesh-tahie-roghan-reyhan
۲- برای تهیه سوپ، قدری روغن زیتون در قابلمه ای بزرگ بر روی حرارت متوسط گرم کنید. شاخه های ریحان و سیر را در آن برای حدود ۱ دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. به آن ها ۱۵۰ میلی لیتر آب اضافه کنید و مواد را بجوشانید. سپس حرارت را کم کرده و مواد را برای حدود ۵ دقیقه بپزید تا گوجه فرنگی ها نرم شوند.
۳- سوپ را از روی حرارت برداشته، کمی سرکه قرمز به آن اضافه کنید و با احتیاط آن را با گوشت کوب برقی بزنید تا به غلظت مورد نظرتان درآید.marahel-amoozesh-soup-gojefarangi
۴- سوپ را در ظرف های گرم ریخته، یک قاشق روغن ریحان و برگ های ریحان روی آن ها قرار دهید و میل کنید.

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment