آشپزی آشپزی فرانسوی سوپ ها

سوپ پیاز فرانسوی، یک سوپ عالی بهاری

soup-piaz-faransavi
نویسنده parastoo rabiei

مواد لازم برای سوپ پیاز فرانسویsoup-faransavi
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
پیاز پوست گرفته و حلقه حلقه شده : 450 گرم
سیر : 2 حبه
شکر : نصف قاشق چای خوری
عصاره گوشت : 2 عدد
نمک : نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه : به میزان لازم
نان تست یا فرانسوی حلقه حلقه شده : 4 عدد
پنیر کم چرب رنده شده : 50 گرمmavad-avalie-baraye-soup-faransavi
طرز تهیه سوپ فرانسوی پیاز
در یک ماهیتابه روغن بریزید و سپس پیازهای حلقه حلقه شده را به آن اضافه نمایید .
پس از کمی تفت دادن سیر خرد شده و شکر را اضافه نمایید .
اجازه دهید برای 30 دقیقه در دمای پایین بپزد . به این روش کارامیلزه کردن پیاز می گویند . نیازی به اضافه نمودن آب نیست و باید در دمای کم و آب خود پیاز بپزد . پس از 30 دقیقه عصاره گوشت را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید .
سپس 900 سی سی آب اضافه نمایید و پس از به جوش آمدن برای یک ساعت در دمای پایین اجازه دهید تا پخته شود .
گریل را از قبل روشن نمایید و در چهار کاسه مجزا سوپ ریخته و بعد نان ها را روی آن ها قرار دهید و روی هر نان مقداری از پنیر رنده شده بریزید و اجازه دهید تا برای 2 دقیقه در گریل بمانند تا پنیرها آب شوند .marahel-pokht-soup-faransavi
در صورت علاقه از نخود سبز یا باقلا نیز در کنار پیاز می توانید استفاده نمایید .
توصیه سرآشپز
میزان کالری و چربی موجود در پیاز پایین بوده و برای افرادی که بیماری هایی مانند دیابت , چربی خون بالا دارند مناسب است . فقط افراد مبتلا به بیماری های التهابی مانند رماتیسم باید در مصرف آن دقت بیشتری نمایند و میزان آن را کاهش دهند . پنیر موجود در سوپ فرانسوی پیاز آموزش پخت انواع غذا ی خوب کلسیم و فسفر است و به رشد استخوانی به خصوص در کودکان کمک فراوانی می نماید.

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment