آشپزی دسرها فست فود

سمبوسه سبزیجات با طعم کاری و گشنیز

sambose sabzijat
نویسنده parastoo rabiei

سمبوسه سبزیجات با طعم کاری و گشنیز عصرانه و میان وعده ای دلچسب و لذیذ است که بین نوجوانان هم طرفدار بسیار دارد.

مواد لازم ترشی: نیم فنجان برگ گشنیز تازه
نیم فنجان برگ نعناع تازه
ربع فنجان پیاز قرمز، خرد شده
2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه8
1 قاشق غذاخوری آب
ربع قاشق چایخوری نمک
نوک قاشق چایخوری شکر
1 عدد فلفل سرانو، کاملاً خرد شده
1 تکه زنجبیل تازه، پوست کنده
مواد لازم :
یک و نیم فنجان سیب زمینی آب پز، پوره شده
ربع فنجان عدس زرد، پخته
1 قاشق غذاخوری نعناع تازه، ساطوری شده
1 قاشق چایخوری پودر کاری
1 قاشق چایخوری کره
ربع قاشق چایخوری نمک
ربع قاشق چایخوری زیره، آسیاب شده
نیم فنجان نخود سبز ریز منجمد
10 عدد خمیر رول تخم مرغی
1 عدد تخم مرغ بزرگ، زده شدهVegetable Samosa
روغن
طرز تهیه:
برای درست کردن ترشی، مواد لازم آن را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا نرم شوند و کنار بگذارید.
برای درست کردن سمبوسه، سیب زمینی، عدس، نعناع، پودر کاری، 1 قاشق چایخوری کره، ربع قاشق چایخوری نمک و زیره را مخلوط کنید و کم کم نخودها را که در دمای اتاق یخ آنها آب شده، اضافه کنید.
خمیر رول را باز کنید و از وسط برش بزنید تا دو مستطیل دراز بدست آید. لبه ها آن را با تخم مرغ تر کنید. با یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب زمینی نزدیک لبه آن بریزید و از یک گوشه شروع به تا کردن کنید تا اینکه شبیه مثلث شود. برای بقیه رول ها هم همین کار را تکرار کنید
ماهیتابه بزرگی را روی شعله متوسط داغ کنید و روغن بریزید. سپس سمبوسه ها را آرام به روغن اضافه کنید و هر طرف آنها را حدود 1 دقیقه سرخ کنید و آنها را روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافه آنها کشیده شود. سپس با ترشی سرو کنید

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment