آشپزی آشپزی ایرانی

رولت گوشت و تزیین آن

rolet gosht
نویسنده parastoo rabiei

رولت گوشت به عنوان یکی از محبوبترین غذاها در مهمانی ها محسوب میشود.در این مطلب به آموزش رولت گوشت و نکات پخت آن میپردازیم.

مواد لازم رولت گوشت با احتساب كالري:

گوشت چرخ کرده
نیم کیلو
100 گرم / 240 کالری
تخم مرغ
چهار عدد
100 گرم / 147 کالری
سرکه
یک چهارم پیمانه
100 گرم / 9 کالری
پیاز رنده شده
دو عدد
100 گرم / 5 کالری
جعفری خرد شده
نصف پیمانه
100 گرم / 25 کالری
تخم مرغ پخته
دو عدد
100 گرم / 147 کالری
هویج
سه عدد
100 گرم / 30 کالری
نمک و فلفل
مقداری
100 گرم / 0 کالری
دارچین
مقداری
100 گرم / 261 کالری
شکر
دو قاشق سوپخوری
100 گرم / 400 کالری
سفیده تخم مرغ
یک عدد
100 گرم / 36 کالری
رب گوجه
نصف پیمانه
100 گرم / 76 کالری
rolet gosht
روش تهیه رولت گوشت:

گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و دارچین و چهار عدد تخم مرغ مخلوط کنید
با دست کاملا ورز دهید جعفری خرد شده را به مواد افزوده و آنقدر ورز دهید
تا همه مواد کاملا به خورد گوشت بروندو یکدست شوند روی یک ورقه آلومینیم را چرب کرده
مواد را روی آن پهن کنید سفیده را روی سطح گوشت بمالید و هویج حلقه شده را روی رولت بچینید
سپس تخم مرغهای پخته شده را حلقه کرده و در ردیف دیگر رولت بچینید و مجددا از سفیده روی سطح رولت بمالید.
سپس آن را لوله نمایید و حدود دو تا سه و نیم ساعت در فر با درجه حرارت ۳۵۰ درجه بگذارید تا بپزد
سرکه و شکر و رب گوجه را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید آن را هم بزنید تا سس آماده شود
وقتی رولت آماده شد مقداری از سس را روی آن بمالید و بقیه ی آن را کنار رولت گذاشته و مصرف کنید.

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment