نکته ها و ترفند های آشپزی

در کنار کباب، گوجه فرنگی و هویج پخته بهتر است یا خام ؟

در کنار کباب، گوجه فرنگی و هویج پخته بهتر است یا خام ؟
نویسنده ashpazi

در کنار کباب، گوجه فرنگی و هویج پخته بهتر است یا خام ؟

 

جذب لیکوپن در گوجه فرنگی پخته شده بسیار بهتر و راحت تر از گوجه فرنگی خام صورت می گیرد، بنابراین گوجه فرنگی کبابی نه تنها ضرر ندارد، که خیلی هم مفیدتر است. هویج پخته شده هم درست مثل گوجه فرنگی، پخته اش بهتر است و آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به هویج خام دارد.

در کنار کباب، گوجه فرنگی و هویج پخته بهتر است یا خام ؟

در کنار کباب، گوجه فرنگی و هویج پخته بهتر است یا خام ؟

 

دانشنامه تصویری فارسی

About the author

ashpazi

Leave a Comment