آشپزی

خوراک گوشت قلقلی با پنیر پارمسان ، یک غذای بسیار آسان و سریع

khorak-gosht-ba-panir
نویسنده parastoo rabiei

این خوراک بسیار آسان و سریع آماده می شود. ابتدا باید میت بال ها را به روش دلخواه خود بپزید و سپس با استفاده از یک نان باگت و پنیر فراوان، آنها را پخته و سرو کنید.
مواد لازم (۴ تا ۵ نفر)
?۱ عدد باگت بزرگmavad-avalie-khorak gosht ghelgheli
?۲ پیمانه سس گوجه فرنگی (یا سس مارینارا)mavad-khorak gosht
?۲۰ عدد گوشت قلقلی پخته شدهkhorak-gosht-gelgheli
?۲ پیمانه پنیر موزارلاkhorak khosht ba panir
?۱ پیمانه پنیر پارمسان زنده شدهmavad-avalie-khorak gosht
?یک چهارم پیمانه ریحان خرد شدهkhorak ghoshr ba panir
طرز تهیه
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
نان باگت را به تکه های کوچک برش دهید.
نان های خرد شده را در درون یک ظرف پیرکس مستطیلی بریزید. روی آن ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا بریزید. یک پیمانه پنیر موزارلا روی آنها بپاشید.
مخلوط نان و سس را هم بزنید.
میت بال (گوشت قلقلی)ها را روی نان ها بچینید. سپس بقیه سس و پنیرهای موزارلا را اضافه کنید.
سه چهارم پیمانه پنیر پارمسان روی مواد ریخته و سپس آن را درون فر قرار دهید.
این خوراک را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.
در آخر باقی مانده پنیر پارمسان را افزوده و با ریحان تزئین و سرو کنید.

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment