آشپزی آشپزی ایرانی

حلوایی که ده ساعت زمان آشپزی نیاز دارد حلوا خاوری یا بربری

طرز تهیه حلوای بربری
نویسنده ashpazi

حلوایی که ده ساعت زمان آشپزی نیاز دارد حلوا خاوری یا بربری

حلوا خاوری در قسمتهایی از استان خراسان رضوی توسط خاوری های خراسانی در ایران رایج است.

حلوا

حلوا

حلوا بربری

حلوا

این حلوا از آرد گندم پر سبوس، جوانه‌های گندم و روغن تهیه می‌شود.طبخ این حلوا بسیار سخت و دشوار است بطوری که تقریباً 7 تا 10 ساعت طول می کشد .و نیز در طبخ آن بهتر است از روغن جامد ( امروزه گیاهی ودر گذشته حیوانی)استفاده شود(با توجه به اینکه روغن جامد نباتی در حرارت بالا و سرخ شدن طولانی، اسیدهای چرب با زنجیره سنگین ایجاد میکند و این نوع چربی بسیار خطرناک و یکی از عوامل موثر در ایجاد سرطان شناخته شده، بهتر است استفاده نشود. به دلیل زمان طبخ طولانی در حرارت بالا، روغنهای گیاهی مایع برای این کار مناسب تر است).برای طبخ این نوع حلوا از دیگهای محکم مسی و یا چدنی باید استفاده کرد چون در مراحل طبخ باید دایماً هم زده و ته آن تراشیده شود و گرنه مزه سوختگی خواهد داد.برای هم زدن این غذا از کاردک ها سر تیز باید استفاده کرد.

حلوا

حلوا

حلوا

حلوا

این نوع حلوا معمولاً در چهارشنبه آخر صفر طبخ به عنوان نذری می‌شود،

حلوا

حلوا

حلوا

حلوا

حلوا

حلوا

حلوا

حلوا

حلوا

حلوا

 

 

دانشنامه تصویری فارسی

About the author

ashpazi

Leave a Comment