آشپزی ایرانی

تهیه واویشکا یکی از غذاهای استان گیلان

vavishka
نویسنده parastoo rabiei

واویشکا

واویشکا از غذاهای استان گیلان است و مشابه جغور بغور است. این غذا انواع مختلفی دارد مانند واویشکای دل و جگر، واویشکای مرغ و یا واویشکا گوشت چرخ کرده.
vavyshka
نکاتی در مورد تهیه ی واویشکا:

۱- پیاز را به شکل دلخواه خرد کنید.
۲- دل و جگر گوسفند را تمیز بشویید و درشت نگینی کنید. می توانید این غذا را با جگر مرغ و یا گوشت چرخ کرده هم بپزید.
۳- گوجه ها را خرد کنید. در صورت تمایل می توانید پوست آن ها را جدا کنید.
۴- جگر سفید را ابتدا بپزید بعد خرد کنید چون دیرپز است.

 مواد اولیه :

روغن به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
زردچوبه به میزان لازم
جگر گوسفندی ۱/۲ عدد
جگر سفید گوسفند ۱/۲ عدد
دل گوسفند ۱/۲ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

دستورالعمل :

۱- در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. به آن کمی زردچوبه بزنید.
۲- دل و جگر گوسفند را اضافه کنید و مواد را کمی دیگر تفت دهید تا تمام آب آن بخار شود.pokht-vavyshka
۳- رب را اضافه کنید و چند دقیقه ای با سایر مواد تفت دهید.
۴- گوجه فرنگی را اضافه کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و زعفران دم کرده را اضافه کنید. مواد راهم بزنید.
۵- حالا روی مواد به میزان لازم آب بریزید و بجوشانید. حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد پخته و کاملا نرم شوند.
۶- واویشکا را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان و یا در کنار برنج میل کنید.vavishka pokht-rahat-vavishka

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment