آشپزی آشپزی ایرانی کیک ها و شیرینی ها

تهیه آسان حلوای قالبی مغزدار زعفرانی

حلوای قالبی مغزدار زعفرانی
نویسنده ashpazi

حلوای قالبی مغزدار زعفرانی

ابتدا برای داخل حلوا یک بسته خامه ی صبحانه با 4 قاشق غذا خوری شکر و کمی وانیل و کمی زعفران و یک چهارم لیوان گلاب مخلوط می کنیم ؛

سپس دولیوان شیر را که  4 قاشق غذاخوری نشاسته را در آن حل کرده ایم اضافه می کنیم و بعد روی شعله دائم هم میزنیم تا قوام بیاد واز حالت طبیعی فرنی کمی سفت تر بشه
برای حلوا یک و نیم لیوان آرد گندم رو تفت میدیم تا به رنگ دلخواه برسه بعد سه چهارم لیوان آرد برنج اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با آرد گندم همرنگ شده و بعد نصف لیوان آرد نخود چی اضافه می کنیم و بعد 200 گرم کره کمی تفت میدهیم و سپس شیره ( سه لیوان آب + 2 لیوان شکر + نصف لیوان گلاب + کمی زعفران) را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا زمانیکه حلوا کاملا شکل بگیرد و یکدست شود.برای شناسایی زعفران اصل از غیر اصا از این مطلت استفاده کنید  چگونه زعفران اصل را بشناسیم ؟
قالب مورد نظر را کاملا چرب می کنیم مقدار مناسبی حلوا ریخته و با دست  ته و دیواره های قالب رو به طور یکسان می پوشونیم بعد فرنی زعفرونی را ریخته و بعد مابقی حلوا را روی فرنی ریخته و کاملا سطح روی قالب رو یکدست می کنیم به مدت 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم.

دانشنامه تصویری فارسی

حلوای قالبی مغزدار زعفرانی

حلوای قالبی مغزدار زعفرانی

About the author

ashpazi

Leave a Comment