آشپزی مکزیکی

تاکو میگو با سس گشنیز غذای مکزیکی خوشمزه

ghazaye-mekziki-khoshmaze
نویسنده parastoo rabiei

تاکو نوعی غذای محلی مکزیکی است که با نان تورتیلا (ذرت) تهیه می شود و محتویات درونی آن از مرغ گرفته تا گوشت و میگو متفاوت است.ghazaye-mekziki-khoshmaze
مواد لازم:
۹۰۰ گرم میگوی پوست کنده و بدون دمmeygo-baraye-ghazaye-mekziki
۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکاmavad-avalie-ghazaye-mekziki
۱ قاشق چایخوری پودر سیرpodr-sir-baraye-ghazaye-mekziki
نصف قاشق چایخوری پودر آویشنpokht-ghazaye-mekziki
۱ قاشق چایخوری زیره سبزzire-sabz-pokht-ghazaye-mekziki
نصف قاشق چایخوری پرک فلفل قرمزmarahel-pokht-ghazaye-mekziki
برای سس گشنیز:
یک پیمانه خامه ترشamozesh-ghazaye-mekziki
۳ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شدهgeshniz-baraye-ghazate-mekziki
یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترشpost-limo-torsh-ghazaye-mekziki
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
برای تاکو:
۱٫۵ پیمانه کلم سبز یا سفید
۱٫۵ پیمانه کلم قرمز
یک قاشق غذاخوری فلفل هالوپینو ریز شده
۲۴ عدد نان ترتیلا
برای تاپینگ:
برش های لیموترش
گشنیز
طرز تهیه:
1. در یک کاسه بزرگ، میگوها را با پاپریکا، پودر سیر، آویشن، زیره سبز، فلفل قرمز و نمک مزه دار کنید. آنها را به خوبی هم بزنید تا همه ادویه ها به خورد میگوها بروند.
2. در هر سیخ چوبی ۴ عدد میگو قرار دهید.
3. کباب پز یا منقل را روشن کنید. پیش از قرار دادن سیخ میگوها، روی آنها مقدار زیادی روغن زیتون بمالید.
4. هر طرف از میگوها را به مدت ۳ دقیقه کباب کنید و سپس کنار بگذارید.
5. در یک کاسه متوسط، همه مواد سس گشنیز را با یکدیگر مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
6. در یک کاسه بزرگ، کلم سبز، قرمز و فلفل هالوپینوی خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از سس گشنیز را روی مخلوط کلم ها بریزید و بقیه آن را برای داخل تاکو نگه دارید.
7. برای تهیه تاکو، ابتدا از مخلوط کلم ها درون نان ترتیلا بریزید، سپس میگوها را قرار دهید و در آخر سس گشنیز را اضافه کنید.
8. روی تاکوها گشنیز خرد شده بریزید و سرو کنید.anvae-ghazahaye-mekziki

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment