آشپزی ایرانی

بروشتای صبحانه

sobhanei-rezhimi
نویسنده parastoo rabiei

بروشتای صبحانه

بروشتای گوجه فرنگی و بروشتای آواکادو به جز اینکه می توانند میان وعده های خوبی باشند، صبحانه عالی و مناسبی هم هستند و بسیار سریع آماده می شوند. پس اگر به دنبال صبحانه ای سریع، آسان و خوشمزه هستید، این بروشتاهای خوشمزه را فراموش نکنید.sobhaneie-salem

نکاتی در رابطه با تهیه ی بروشتای صبحانه:

۱- برش های نان را تست کنید. از برش هایی از انواع سایر نان ها هم می توانید استفاده کنید.
۲- گوجه فرنگی را خرد کنید.
۳- آواکادو را از وسط نصف کنید. با راندن قاشق زیر پوست آواکادو، پوست را از گوشت میوه آواکادو جدا کنید.
۴- جعفری را خرد کنید.

مواد اولیه :

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نان تست ۶ تکه
گوجه فرنگی ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آووکادو ۱ عدد
آبلیمو ۲ قاشق چای خوری
جعفری ۱ قاشق غذاخوری

دستورالعمل :

۱- برای تهیه بروشتای گوجه فرنگی: بیشتر روغن زیتون را روی ۲ برش از نان ها بریزید. گوجه فرنگی خرد شده را روی آن ها قرار دهید. به آن کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و روغن زیتون باقیمانده را روی گوجه ها بریزید.%d8%a8%d8%b1%d9%88%d8%b4%d8%aa%d8%a7%db%8c-%da%af%d9%88%d8%ac%d9%87-%d9%81%d8%b1%d9%86%da%af%db%8c
۲- برای تهیه بروشتای آواکادو: گوشت آواکادو را به همراه آب لیمو با چنگال له کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه به آن بزنید. آن ها را روی ۴ برش نان بمالید و جعفری خرد شده را روی آن ها پخش کنید.

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment