نوشیدنی ها

اسموتی موز و اسفناج

noshidani-moz-esfenaj
نویسنده parastoo rabiei

اسموتی موز و اسفناج یک نوشیدنی خوش طعم است که خوردن آن را به شما نیز توصیه می کنیم.

noshidani-laziz
نکاتی در رابطه با تهیه ی اسموتی موز و اسفناج:

۱- پوست موز را جدا کنید، آن را خرد کرده، سپس در فریزر قرار دهید. این کار را روز قبل انجام دهید تا موزهای یخ زده داشته باشید.اما اگر از موز تازه استفاده می کنید، به چند عدد یخ هم نیاز دارید.

مواد اولیه ( برای ۲ نفر ) :

موز ۱ عدد
اسفناج ۲۰۰ گرم
آب سیب ۲۵۰ میلی لیتر
لیمو ۱ عدد
tarkin-moz-o-esfenaj
دستورالعمل :

۱- موز خرد شده ی یخ زده و اسفناج را در دستگاه مخلوط کن بریزید.
۲- آب سیب را به آن ها اضافه کنید.
۳- تمام آب لیمو را روی سایر مواد بچکانید.
۴- درب مخلوط کن را بگذارید و مواد را تا کاملا یکدست شوند، بزنید.
۵- اسموتی را در لیوان های مورد نظر بریزد و سرو کنید.

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment