آشپزی ایرانی

آموزش پخت گراتن سیب زمینی خامه ای

geraten-sibzamini-khameiee
نویسنده parastoo rabiei

نکاتی در رابطه با تهیه ی گراتن سیب زمینی خامه ای:

۱- سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آن ها را به شکل ورقه های ۱ سانتی متری برش دهید.
۲- پیاز را پوست بگیرید.
۳- سیر ها را خرد کنید.
ghazaye-khoshmaze
 مواد اولیه :

سیب زمینی ۲ کیلوگرمsibzamini
شیر ۲ پیمانهmavad-pokht-geraten-sibzamini
خامه ۲ پیمانهkhame-pokht-geraten-sibzamini
پیاز ۱ عددpiaz-mavad-geraten-sibzamini
سیر ۱ حبهsir-pokht-geraten-sibzamini
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۵۰ گرم

دستورالعمل :

۱- از قبل فر را با حرارت ۲۴۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲- سیب زمینی را به همراه شیر، خامه، پیاز، سیر و نمک در قابلمه ریخته و بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا زمانیکه سیب زمینی ها نرم شوند، قل بزند.
۳- یک قالب (یا پیرکس) ۳۷ در ۳۰ سانتی متری را با کمی کره چرب کنید. پیاز را از ترکیب سیب زمینی و شیر بردارید و ترکیب را که حالا کمی غلیظ شده در قالب بریزد. چند تکه کره بر روی آن قرار دهید و برای حدود ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا سیب زمینی ها از رو قهوه ای رنگ و حباب دار شوند.pokht-geraten-sibzamini-khameiee
۴- گراتن را از فر خارج کنید و قبل از سرو، برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.

دانشنامه آشپزی تصویری

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment