آموزش پخت کوفته ریزه

amoozesh_koofte
نویسنده parastoo rabiei

کوفته ریزه

نکاتی در مورد تهیه ی کوفته ریزه:

۱- از ریحان و ترخون خشک شده استفاده کنید.
۲- پیاز را رنده کنید.
۳- سیب زمینی ها را پوست گرفته و آن ها را خرد کنید.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

مواد اولیه :

روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
ریحان ۱ قاشق غذاخوری
ترخون ۱/۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
آرد ۱/۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز به میزان لازم
سیب زمینی ۴ عدد

دستورالعمل :

۱- برای تهیه سس، کمی روغن در قابلمه ای روی حرارت متوسط ریخته و رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید. به آن اندکی زردچوبه و نمک اضافه کنید. ۲ لیوان آب در سس ریخته و بگذارید تا بجوشد.
۲- در این میان، گوشت چرخ کرده، ریحان، ترخون، پیاز و آرد را در کاسه ای ریخته و خوب با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی زرچوبه ، نمک و فلفل قرمز بزنید.kofta-irani
۳- از ترکیب گوشت به اندازه نارنگی های کوچک برداشته و گرد کنید. وقتی سس جوشید، کوفته ها را در آن بیاندازید.
۴- بعد از ۱۵ دقیقه سیب زمینی را اضافه کنید، حرارت را کم کرده و بگذارید تا بپزند

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment