آشپزی آشپزی ایرانی

آموزش تصویری پختن میوه شاه بلوط

آموزش تصویری پختن میوه شاه بلوط
نویسنده ashpazi

میوه شاه بلوط از بوته هایی همانند بوته های تزیینی بدست می آید و موقعی که به فصل برداشت می رسد آن را از پوسته اولیه آن جدا می سازند و خود دانه شاه بلوط دارای پوسته سختی همانند فندق می باشد که باید آن را برای خوردن آماده کرد که به همین دلیل امروز روش پختن میوه شاه بلوط را آموزش خواهید دید. روش کار بسیار آسان است.

آموزش_پختن_میوه_شاه_بلوط_5

مراحل پختن میوه شاه بلوط

مرحله اول : ابتدا مقداری میوه شاه بلوط تهیه نموده و همچنین یک فر برای پختن میوه شاه بلوط و یک چاقو تهیه نمایید.

آموزش_پختن_میوه_شاه_بلوط_2

مرحله دوم : در این بخش تک تک میوه های شاه بلوط را با چاقو مقداری شکاف در آن ها ایجاد کنید تا موقعی که در فر قرار میگیرند و پخته می شوند مغز آن بیرون آید و یک شکاف برای پوست کندن آن شبیه به فندق ایجاد شود. از تصویر زیر الگو بگیرید.

آموزش_پختن_میوه_شاه_بلوط_3

مرحله سوم : در این بخش میوه شاه بلوط را به مدت 35 تا 40 دقیقه در درجه 350 f فارنهایت در فر قرار دهید. همچنین برای اینکه مطمئن بشوید که تمامی قسمت های آن پخته می شود هر 15 دقیقه به آرامی سینی فر را با دستکش مخصوص تکان دهید و مراقب خود هم باشید.

آموزش_پختن_میوه_شاه_بلوط_4

مرحله چهارم : در نهایت شما توانسته اید به سادگی میوه شاه بلوط را برای خوردن از حالت خام به حالت پخته در آورید. امیدوارم از این آموزش نهایت لذت را برده باشید.

آموزش_پختن_میوه_شاه_بلوط_1

نکته : زمانی که این آموزش را انجام داده اید از آن عکس گرفته و برای ما در قالب نظر بفرستید تا کاربران دیگر آن را مشاهده کنند. برای حمایت ما سایت دانشنامه تصویری فارسی رو به دوستانتان معرفی نمایید.

About the author

ashpazi

Leave a Comment