آشپزی چینی

آموزش پاستا فتوچینی با پستوی جعفری و گردو

pasta-fotochini-ba-gerdoo
نویسنده parastoo rabiei

این بار در تهیه ی پستو از جعفری و گردو استفاده کردیم که رنگ و طعم بهار و تازگی به پاستا می دهد و هر مهمان سختگیری را راضی می کند.
pasta_fotochini-ba-jafari
نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستا فتوچینی با پستوی جعفری و گردو:

۱- گردو را رنده کنید. به گردوی اضافی خرد شده برای روی غذا نیاز دارید.khord-kardan-gerdoo
۲- پنیر پارمزان را رنده کنید. به پنیر پارمزان اضافی برای روی غذا نیاز دارید.panir-parmizan
۳- اگر دسترسی دارید از بیبی اسفناج(baby spinach) استفاده کنید.
۴- برای تهیه این غذا از پاستا فتوچینی استفاده شده است. می توانید از انواع سایر پاستاها هم استفاده کنید.

مواد اولیه :

نمک به میزان لازم
پاستا ۳۵۰ گرم
جعفری ۲ پیمانه
گردو ۱/۴ پیمانه
پنیر پارمزان ۱/۴ پیمانه
سیر ۱ حبه
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
فلفل سیاه به میزان لازم
اسفناج ۱۵۰ گرم

دستورالعمل :

۱- در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش، پاستا را در حدی که زیر دندان بیاید، بپزید. نصف پیمانه از آب پاستا را برداشته و کنار بگذارید. سپس پاستا را آبکشی کنید و به قابلمه بازگردانید.pokht-pasta-foto-chini-ba-jafari
۲- جعفری، گردو، پنیر پارمزان و سیر را به همراه آب لیمو و ۲ قاشق غذاخوری آب در غذاساز ریخته و پوره کنید. سپس در حال زدن سس، روغن زیتون را به تدریج به آن اضافه کنید و برای حدود ۱ دقیقه بزنید. به آن نمک و فلفل اضافه کنید.tarz-tahie-pasta-foto-chini-ba-gerdoo
۳- پستو را روی پاستا در قابلمه بریزید، یک چهارم پیمانه از آب پاستا که کنار گذاشته بودید و اسفناج را هم اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید. در صورت لزوم برای رقیق تر کردن پاستا می توانید آب بیشتری به آن اضافه کنید.
۴- پاستا را در ظرف های مورد نظر بکشید، بر روی آن ها پنیر پارمزان رنده شده و گردوی خرد شده بریزید و سرو کنید.amoozesh-pasta-foto-chini-ba-gerdoo-va-jafari

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment