آشپزی ایرانی

آموزش دسری خوشمزه و مقوی ،دسر گلابی زعفرانی

deser-khoshmaze
نویسنده parastoo rabiei

دسر گلابی زعفرانی

نکاتی در رابطه با تهیه ی دسر گلابی زعفرانی:

۱- گلابی ها را پوست بگیرید. دم گلابی ها را جدا نکنید.
۲- دانه های هل را خرد کنید.
۳- تقریبا به ۱۰۰ میلی گرم زعفران نیاز دارید.
۴- گلابی های پخته باید به مدت ۱ شب در یخچال قرار بگیرند. deser-irani

 مواد اولیه :

چوب دارچین ۱ عدد کوچک
زعفران قدری
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
شکر ۳۲۰ گرم
هل ۱۰ عدد
گلابی ۴ عدد متوسط

دستورالعمل :

۱- تمام مواد را با ۱ لیتر آب در قابلمه ی کوچکی ترکیب کنید و بجوشانید.
۲- وقتی که مواد قل زد، گلابی ها را برای حدود ۲ ساعت آب پز کنید تا نرم شوند.deser-gholabi
۳- بعد از این مدت آن ها را از روی حرارت برداشته و در کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس ۱ شب در یخچال قرار دهید تا شربت به خورد گلابی ها برود.
۴- قبل از سرو، آن ها را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. در این میان شربت را بجوشانید تا غلیظ و حجم آن کم شود.
۵- برای سرو ۲ قاشق غذاخوری از شربت زعفرانی روی گلابی ها بریزید و آن ها را در کنار خامه و یا بستنی میل کنید.tazieen-deser

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment