کیک ها و شیرینی ها

آموزش تهیه حلوا

amoozesh_pokht-halva
نویسنده parastoo rabiei

حلوا یکی از شیرینیجات قدیمی و سنتی ایرانیان است که طعم و بوی دلچسبی دارد و در خیلی از مجلس در کنار اقلام دیگر شیرینی ها برای پذیرایی مورد استفاده قرار می گیرد.taziee-halva

 نکاتی در مورد تهیه ی حلوا:

۱- آرد را الک کنید. برای داشتن حلوایی بهتر و خوش رنگ تر از آرد سنگک استفاده کنید.
۲- از روغن جامد به تنهایی استفاده نکنید، چون بعد از مدتی می بندد و ظاهر زیبایی ندارد.

 مواد اولیه :

آرد ۱ پیمانه
روغن جامد ۱۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
آب ۳/۴ لیوان
عسل ۴ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

دستورالعمل :

۱- آرد را در ماهیتابه ای روی حرارت کم بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شده و بوی خامی آن گرفته شود( آن را مدام هم بزنید تا ته نگیرد). همچنین می توانید ابتدا روغن را در ماهیتابه گرم کنید و آرد را در آن تفت دهید تا طلایی شود.amoozesh-pojht_halva
۲- وقتی آرد طلایی رنگ شد، روغن و کره را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.marahel-pokht-halva
۳- عسل را در آب حل کنند تا شبیه شربت شود.
۴- آرد را از روی حرارت بردارید و سپس با احتیاط گلاب و شربت عسل را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید. اگر حلوا شل بود، آن را روی حرات بگذارید و هم بزنید تا به بافت مورد نظر برسید( این نکته را در نظر داشته باشید که حلوا وقتی گرم باشد، کمی شل است و وقتی خنک شد سفت تر می شود).tarze-tahie-halva
۵- حلوا را در ظرف مورد نظر بکشید و یا قالب بزنید و با خلال پسته و بادام تزیین کنید.halva

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment