سالاد ها

آموزش تصویری سالادی خوشمزه و رژیمی،سالاد پلومن

salad-ploman
نویسنده parastoo rabiei

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد پلومن:

۱- پیاز را پوست بگیرید و آن را نازک حلقه حلقه کنید.
۲- برگ های شاهی، کاهو را جدا کنید.
۳- وسط سیب را جدا کنید و سیب را ریز خرد کنید.
۴- کرفس و تربچه ها را نازک ورقه ورقه کنید.
۵- کالباس را خرد کنید.
۶- پنیر چدار را با پوست کن ورقه ورقه کنید. بلو چیز را مکعبی خرد کنید.tazieen-salad

مواد اولیه :

پیاز قرمز ۱ عددpiaz-ghermae-baraye-salad
شکر ۱/۲ قاشق غذاخوریshekar-salad-ploman
سیر ۴ حبهsir-pokht-geraten-sibzamini
سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوریserke-ghermaez-salad-ploman
سس خردل ۱ قاشق چای خوریsos-khardel-salad-ploman
عسل ۱ قاشق چای خوریasal-salad-rejimi
سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوریserke-sefid-salad-khoshmaze
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوریroghan-zeytoon-ghazaye-zhaponi
شاهی ۱۰۰ گرمshahi-salad-irani
کاهو ۱ عددkaho-baraye-salad
سیب ۱ عددsib-baraye-salad
کرفس ۳ شاخهkarafse-salad
تربچه ۸ عددtorobche-salad-khoshmaze
کالباس ۸ ورقهkalbas-salad-rejimi
پنیر چدار ۱۰۰ گرمpanir-salad
پنیر بلو چیز ۱۰۰ گرمpanir-makhsos-salad

دستورالعمل :

۱- ابتدا ترشی پیاز را تهیه کنید. حلقه های پیاز را در ظرفی ریخته و شکر، سیر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید. آن ها را خوب هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای ۱ ساعت، آن را کنار بگذارید.
۲- برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.
۳- برای تهیه سالاد، شاهی، کاهو، سیب، کرفس و تربچه را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.
۴- تکه های کالباس، پنیرها و ترشی پیاز را روی سالاد قرار دهید و آن را سرو کنید

About the author

parastoo rabiei

Leave a Comment